HALEP İÇİN YARDIM KAMPANYASINA DESTEK BÜYÜYOR

13 Aralık 2016 - 652 kez okundu.
Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, belediye ve ilçe müftülüğü iş birliği ile başlattıkları “Yahyalı Ekmeğini Halep’le Paylaşıyor” adlı gıda yardımı kampanyasına meclis üyeleri ve birim müdürleri ile destek verdi. Başkan Esat Öztürk, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte Vakıf Bank Yahyalı Şubesi’ne giderek açılan yardım hesabına para yatırdı. Başkan Esat Öztürk burada yaptığı konuşmada “Meclis üyelerimize ve birim müdürlerimize yardım kampanyamıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Kampanyamız önümüzdeki pazartesi gününe kadar devam edecek. Ben özellikle İstanbul’da, Ankara’da ve Kayseri’de yaşayan hemşehrilerimize kampanyamıza destek vermeleri için, buradan çağrıda bulunmak istiyorum. Bu kampanyasının bize yani Yahyalı’ya özgü olmasını istedik. Bilindiği üzere strateji uzmanları her zaman “Halep düşerse Suriye düşer, Suriye düşerse Türkiye düşer” diye söylerler. Biz belki bugün oraya bir torba un veriyoruz ama gerekirse ülkemiz için canımızı ve malımızı da vermeye hazırız. Halep bizim için çok çok önemli. Orası bir dünya mirasıydı. Maalesef orayı yaşanmaz hale getirdiler. Getirenleri buradan kınıyoruz. Orada akan kanın bir önce durmasını istiyoruz. Oradaki kardeşlerimiz, çocuklarımız ölmesin. Daeş’i, pkk’yı, ypg’yi vatanımıza ve milletimize göz diken hangi unsur varsa terör örgütü adına biz onları kınıyoruz. “ diye konuştu. Pazartesi günü yardım TIR’larını dualarla Halep’e göndereceklerini ifade eden Başkan Öztürk, yardımda bulunan herkese teşekkür etti.