360 Sanal Tur   Yahyalı Panorama
Haberler - Duyurular

YAHYALI’DA ASFALT ÜRETİM TESİSİ TÖRENLE AÇILDI

Yahyalı Belediyesi tarafından 1,5 Milyon Euro bedelle yaptırılan asfalt üretim tesisi törenle hizmete açıldı.

Açılışa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Milletvekili Sayın Bayer Özsoy, Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Yahyalı Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Asfalt Üretim Tesisi açılışında konuşan Özhaseki, ” Öncelikle hayırlı olsun diyorum. Değerli başkanımıza uzun bir hizmet ömrü dilerim. Gerçekten, şehirlerin gelişimi ve halkın refahı için yapılan hizmetlerin önemi büyük. Sizlerin çabalarıyla, şehrinizdeki hayır işleri ve hizmetlerle gurur duyuluyor. Rabbim utandırmasın. Belediyecilik, hem zorlu hem de keyifli bir görevdir. Şehirlerin büyümesi ve insanların daha iyi bir yaşam sürmeleri için yapılan altyapı çalışmaları çok kıymetli. Başkanınızın güzel tesisleri hizmete geçirmesi ve şehre katkıda bulunması gerçekten önemli. Yolların medeniyet için ne kadar kritik olduğunu vurgulamanız da çok doğru. Yollar, ticaretin, turizmin ve şehirlerarası bağlantının temelini oluşturur. Yapılan altyapı çalışmalarıyla şehrinizin büyümesine ve gelişmesine katkı sağlamışsınız. Bu, sadece Kayseri için değil, Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirilen hizmetlerle birlikte ülkenin kalkınmasına da büyük bir etki yapmıştır. Başkanımızın liderliğindeki belediyecilik anlayışının diğer şehirlere örnek olmasını dilerim. Yaptığınız duaların kabul olması ve hizmetlerinizin devam etmesi temennisiyle başarılarınızın devamını dilerim.” Diye konuştu.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ise, “Yol ve asfalt plenti belediyeciliğin olmazsa olmazıdır. Bugün ilçemiz ve belediyemiz için önemli bir gün” dedi.

Konuşmalardan sonra dua edilmesinin ardından protokol tarafından Asfalt Üretim Tesisinin açılış kurdelesi kesildi.

Son Eklenen Haberler
Üye Olunan Birlikler
Tarihi Kentler Birliği
Tarihi Kentler Birliği
Tarihi Kentler Birliği
Türkiye Belediyeler Birliği
Faydalı Bağlantılar
YAHYALI BELEDİYESİ © Copyright 2019
Web Tasarım Ajansı Medyatör