BAŞKAN ÖZTÜRK’TEN REGAİB KANDİLİ KUTLAMA MESAJI

7 Nisan 2016 - 676 kez okundu.
Belediye Başkanımız Esat Öztürk Regaib Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Öztürk mesajında " Rahmeti, bereketi ve fazileti içerisinde barından üç ayların müjdecisi Mübarek Regaib Kandiline erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. Rahmet ve merhamet kapılarının sonsuza kadar açıldığı, duaların kabul olduğu bu gecenin feyz ve bereketinden en güzel şekilde faydalanmalıyız. Mübarek üç ayların ve Regaib Kandili 'nin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Cenab-ı Hakkın, hepimiz için Recep ve Şaban'ı mübarek kılması, hayırlısıyla Ramazan-ı Şerif'e ulaştırması dileğiyle, tüm hemşerilerimizin ve İslam Alemi’ nin Regaib Kandilini ve üç aylarını tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.