BAŞKAN ÖZTÜRK’TEN ODA BAŞKANLARINA TEBRİK ZİYARETİ

30 Ocak 2018 - 877 kez okundu.
Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, geçtiğimiz hafta yapılan kongrelerde göreve seçilen oda başkalarına tebrik ziyaretinde bulundu. Başkan Esat Öztürk, geçtiğimiz hafta yapılan kongrelerde Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına seçilen Orhan Kalem’i ve Yahyalı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına seçilen İsmail İlboğa ’yı ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi. İlk olarak Esnaf ve Sanatkârlar Odasına başkanlığına seçilen Orhan Kalem’i ziyaret eden Başkan Esat Öztürk, burada yaptığı konuşma da “ Öncelikle yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Rabbim başarılar versin. Yeni görevinizde Allah sizleri mahcup etmesin. Yahyalı, esnafların bol olduğu,Ahi Kültürünün yaşatıldığı bir ilçe. İlçemizde yaklaşık 800 esnafımız bulunuyor. Esnaflar, ekonominin lokomotifi diye düşünüyorum. Bu ilçeye her türlü güzellik yakışır; güzel insanlar, güzel idareciler yakışır. Birlikte yapacağımız güzel işlerimiz var. Kurum olarak biz, esnaflarımızın ve odamızın her zaman yanındayız. Yeni sanayi esnafımıza, Kayseri esnaf odamız, bakanlarımız, milletvekillerimiz, esnaf odamız ve belediyemiz sırt sırta vererek yer tahsisi konusunda bir çalışma yapacağız. İlçemiz göç veren bir ilçe. Esnaflarımızı burada tutmamız gerekiyor. Allah nasip ederse Çıraklık Eğitim Merkezini milli eğitim, esnaf odamız ve belediyemiz iş birliği ile faaliyete geçirmek istiyoruz. Yeter ki bizim ilgimiz ve birlikteliğimiz olsun.” ifadelerini kullandı. Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Orhan Kalem’ de ziyaretten duyduğu memnuniyetti dile getirerek, ilçe menfaatine katkı sağlayacak her türlü çalışmada oda olarak yer alacaklarını belirtti. Esnaf ve Sanatkârlar Odasının ardından Yahyalı Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret eden Başkan Esat Öztürk, başkanlığa tekrar seçilen Başkan İsmail İlboğa’ yı tebrik etti. İsmail Başkanla göreve geldiği günden itibaren uyum içinde çalıştıklarını ifade eden Başkan Öztürk “ Başkanımızı tebrik ediyorum. 400 nakliyeci esnafımızın haliyle hâlleniyor, derdiyle dertleniyor. Başkanımız tekrar güven tazeleyerek, görevine devam ediyor. Bizde kurum olarak, her konuda üzerimize düşen göreve hazırız. Odamızla el ele, omuz omuza vererek, ilçemizdeki esnafların dertlerini çözmeye hazırız. Bildiğiniz gibi belediyeler insanların mutluluğu için, hayatı kolaylaştırmak için çalışıyor. Buradaki esnaflarımızın mutluluğu için, esnaflarımızın kazancı için gerek Kayseri’de, gerekse Ankara’da elimizden gelen her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız.” diye konuştu. Yahyalı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail İlboğa’ da ziyaretinden dolayı Başkan Esat Öztürk’e teşekkür ederek, oda olarak ilçedeki esnafların mutluluğu, huzuru ve kazancı için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.