[dropcap]Y[/dropcap]ahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk’ün ilçede yaşayan engelli vatandaşlara desteği devam ediyor. İlçenin İsmet Mahallesi’nde oturan yürüme engelli Şifa Göçer’in evini, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Ahmet Büber, İş Adamı Ali Türk ve Ali Kafalı ile birlikte ziyaret eden Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Şifa Göçer için alınan tekerlekli sandalyeyi teslim etti. Duygulu anların yaşandığı ziyarette Başkan Öztürk engelsiz yaşam için belediye çalışmalarının sürekli devam ettiğini ifade ederek şunları söyledi. Başkan Öztürk ; “ İstanbul’ da yaşayan iş adamımız Ali Türk kardeşimiz, engelli kardeşimizin ihtiyacını duyar duymaz, belediye ile iş birliği getirmiş olduğu tekerlekli sandalyeyi hediye etmek için buraya geldik. Cenabı Allah, bedensel engellilik önemli değil, zihinsel engellilik vermesin. Yani görme basiret dediğimiz engellilik var ya, hak ve hakikati görme engeli, Allah onu vermesin. Geçen bir tane görme engelli kardeşimiz, yeminle söylüyorum, bize dedi ki “ Ben Allah’ın sevgili bir kuluymuşum” diyerek şükrüyle bize ders verdi. Benden çok daha şükrünü gördüm. Tabi Allah’ımızın vergisi. Hiçbir zaman çocuğumuzun tırnağına taş değmesini istemeyiz. Allah’ımızın hediyesi olarak onlara bakarsak, yaptığımız hem oruç ibadeti olur, hem de bu çocuğa bakım ibadet olur. Biz o gözle bakarız engellimize de. Sağ olsun böyle bir güzelliğe de hep beraber arkadaşlarımızla, kardeşlerimizle, başkanımızla yaşattığı için iş adamımıza teşekkür ediyorum. Bugün ilçe başkanımız da bizi yalnız bırakmadı. Hem ramazanın da ruhuna yakışır iş yapalım, hem de dua alalım diye buraya gelmiş olduk. Ramazan ayında hamd olsun, bu güzel duyguyu, bu güzelliği bize tattırdığı için ben iş adamlarımıza tekrar teşekkür ediyorum. Allah’ımız kardeşimize şifa versin, size sabır versin, dayanma gücü versin. Bunlar bizim nimetimiz. Belki biz ekmek yiyorsak, bunların sayesinde yiyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun. Şifa kardeşimiz hem engelli, hem yetim. Demek ki iki sevabı birden aldı iş adamımız.” diye konuştu. Aile’nin durumu hakkında da bilgiler alan Başkan Öztürk, her türlü konuda aileye destek vereceklerini söyledi.