360 Sanal Tur   Yahyalı Panorama
Haberler - Duyurular

BAŞKAN ÖZTÜRK'TEN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

24 Kasım 2020 - 796 kez okundu.
Küçücük zihinleri şekillendiren kocaman yürekli çok saygıdeğer öğretmenlerim.
Ben yeryüzüne muallim olarak gönderildim diyen bir peygamberin ümmeti sevgili öğretmenlerim
Ülkemizi hürriyet ve bağımsızlık içerisinde sonsuza kadar savunacak ve yaşatacak, milli birlik ve beraberliğimizin teminatı, çağın gerektirdiği bilgi ve becerilere sahip, milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan ve geliştiren, vatanını, milletini, ailesini seven ve yüceltmeye çalışan nesiller yetiştirmek için her türlü fedakârlıkta bulunan ve; geleceğimizi imar edecek nesillerin mimarı olan dün bizleri, bugün de çocuklarımızı büyük bir fedakarlıkla hayata hazırlayan öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum.”
Eğitim camiasının yegane dostu ve destekçisi olduğumuzu belirtmek istiyorum.
Biz öğretmenlerimizi ve geleceğimiz olan gençlerimizi önemsiyor ve seviyoruz.
Öğretmenlik peygamber mesleğidir; metodu sevgi ve muhabbettir. Öğretmenlik hal, hareket ve davranışlarıyla rol model olmaktır. Biz öğretmenliği böyle tanımlayan bir medeniyet tasavvurunun neferleriyiz. Öğretmen yılda bir kez hatırlanan değil, hayatın her döneminde rol modelini yaşayan bir neslin mimarları olmalı. Bu duygularla tüm öğretmenlerimizin günü yarına aydınlık olsun. İyi ki öğretmensiniz.
"En sevilen öğretmenin" hayatımıza rehber olması temennisiyle; Mesleğini, asımın neslini yetiştirmek için icra eden bütün öğretmenlerimizin bu gününü ve her gününü tebrik ederim.
Son Eklenen Haberler
Üye Olunan Birlikler
Tarihi Kentler Birliği
Tarihi Kentler Birliği
Tarihi Kentler Birliği
Türkiye Belediyeler Birliği
Faydalı Bağlantılar
YAHYALI BELEDİYESİ © Copyright 2019
Web Tasarım Ajansı Medyatör