360 Sanal Tur   Yahyalı Panorama
Haberler - Duyurular

BAŞKAN ÖZTÜRK BELEDİYE KADEMESİNİ ZİYARET ETTİ

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, birim ziyaretleri kapsamında Makina İkmal Müdürlüğüne bağlı belediye kademesini ziyaret etti.

Belediye araçlarının bakım ve onarımı yapılan kademede çalışan personellere kolay gelsin temennisinde bulunarak onlarla sohbet eden Başkan Esat Öztürk, kademede ve yeni kurulan akıllı akaryakıt istasyonunda incelemelerde bulundu.

Kademede yapılan çalışmalar ve akıllı tank hakkında görevli personellerden bilgiler alan Başkan Esat Öztürk, konu ile ilgili yaptığı açıklamada “ Yahyalı Belediyesi olarak misyonumuzu belirlerken “Az Maliyet, Çok Faaliyet” ve “İnsaflı Yönetim, İsrafsız Belediye” sloganlarını kullandık. Belediyemiz bütçesini de bu doğrultuda yönetmeye çalışıyoruz. 2019 yılında, akaryakıt için belediye bütçemizden 2,3 milyon TL harcama yaptık. 2020 yılında daha tasarruflu olacağız. Tabi yeni çipli sisteme geçmemiz ve personelimizin de azami gayretiyle bu gerçekleştireceğiz. Biz belediyemiz bütçesini, kendi evimizin bütçesinden daha itinalı ve titiz bir şekilde kullanmaya gayret ediyoruz. Kul hakkının ne olduğunu bilen, Allah’tan korkan insanlarız. Bizlere emanet edilen bütçeyi akıllı ve tasarruflu bir biçimde yönetmeye çalışıyoruz. Belediyemiz araç filosunda yaklaşık 50 araç bulunuyor. Arkadaşlarıma ben teşekkür ediyorum. Milletin malı olan bu emaneti, çok daha titiz bir şekilde kullanacaklar. 2020 ve daha sonraki hizmet yıllarında Rabbim bizleri kazadan beladan korusun. Tüm arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum.” diye konuştu.

Son Eklenen Haberler
Üye Olunan Birlikler
Tarihi Kentler Birliği
Tarihi Kentler Birliği
Tarihi Kentler Birliği
Türkiye Belediyeler Birliği
Faydalı Bağlantılar
YAHYALI BELEDİYESİ © Copyright 2019
Web Tasarım Ajansı Medyatör