360 Sanal Tur   Yahyalı Panorama
Haberler - Duyurular

BAŞKAN ÖZTÜRK AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMASINA KATILDI

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, ilçenin Yenice Mahallesi mezarlığında başlatılan çevre düzenleme çalışması kapsamında yapılan ağaçlandırma çalışmasına katıldı.

Yapılan çalışmaları yerinde incelemek için bölgeye giden Başkan Esat Öztürk, 41 adet çam ağacının toprakla buluşturduğu çalışmada çalışanlarla birlikte ağaç dikti.

Ağaç dikiminin ardından konuşan Başkan Esat Öztürk; “ Öncelikle mahalle muhtarımız Muhittin Türkmen kardeşime teşekkür ediyorum. Muhtar olduğu günden beri mahallesiyle ilgileniyor. Mezarlığın ihata duvarı, temizliği ve ağaç dikimi ile ilgili yoğun gayret gösterdi. Muhtar çalışırsa, belediye başkanı da çalışıyor. Burası Yenice Mahallemizin kadim bir mezarlığıydı. Biraz da metruk bir görüntü almıştı. Bu metrukluktan kurtarmak için çalışmalar yaptık. Şimdide ağaçlandırma çalışması yapıyoruz. İnşallah ülkemizde 11.11.2019 tarihinde saat 11’i 11 geçe 11 milyon ağacı toprakla buluşturacağız. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimi ağaç dikme etkinliğine bekliyorum. 81 ilimizde 11 milyon ağacı toprakla buluşturacağımız zaman, Guinness Rekorlar kitabına girmeye aday olacağız. Tabi burada aday olup olmamak önemli değil. Önemli olan Peygamber Efendimizin “kıyametin kopacağını bilseniz bile, elinizdeki fidanı dikiniz” tavsiyesine uymaktır. Bu mana da 11. ayın 11’inde Yahyalı’da 5 bin fidanı toprakla buluşturacağımız etkinliğe hemşehrilerimi davet etmek istiyorum” diye konuştu.

Yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Esat Öztürk’e teşekkür eden Muhittin Türkmen’de konuşmasında “ Başkanımıza Yenice Mahallesi halkı adına teşekkür ediyorum. Tecrübeli bir başkan olduğu için mahallemizin her sorunuyla ilgileniyor. Tecrübenin verdiği güçle her isteğimizi yerine getiriyor. Allah’ım uzun ömürler versin. Başımızdan eksik etmesin” ifadelerini kullandı.

Son Eklenen Haberler
Üye Olunan Birlikler
Tarihi Kentler Birliği
Tarihi Kentler Birliği
Tarihi Kentler Birliği
Türkiye Belediyeler Birliği
Faydalı Bağlantılar
YAHYALI BELEDİYESİ © Copyright 2019
Web Tasarım Ajansı Medyatör