360 Sanal Tur   Yahyalı Panorama
Haberler - Duyurular

BAŞKAN ESAT ÖZTÜRK KURBAN PAZARINI ZİYARET ETTİ

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Kurban Bayramı arefesinde kurban satış pazarını ziyaret etti.

Başkan Esat Öztürk, pazarda alım ve satım yapan vatandaşların arefe ve bayramlarını kutladı, hayırlı alışverişler diledi ve çikolata ikramında bulundu.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Esat Öztürk; “ Yahyalı’daki tüm hemşehrilerimizin, Türki Cumhuriyetlerdeki kardeşlerimizin ve İslam Aleminin hem arefelerini hem de bayramlarını tebrik ediyorum. Bugün İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz, Zabıta ve Veteriner Müdürlüğümüz ile birlikte kurban pazarımızda görev yapıyoruz. Emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Burada satış yapan besicilerimiz ile görüştüğümde kendilerinin pazardan mutlu olduklarını belirttiler. Vatandaşlarımızdan bir istekte bulunmak istiyorum. Lütfen kurban atıklarını gelişi güzel değil poşetleyip ağzını bağlayarak çöpe atsınlar. Hem çevremizi hem de insan sağlığını korumak zorundayız. Rabbim kesmiş olduğumuz kurbanları şimdiden kabul buyursun. Kurban paylaşmaktır. Etrafımızda kurban kesmeyen vatandaşlarımız ile bu mutluluğu mutlaka paylaşalım. Vatandaşlarımız kurban pazarımızdan gönül rahatlığı ile kurban alabilirler. Burada satışı yapılan kurbanlıklar sıkı denetimlerden geçiyor. ” diye konuştu.

İslam Aleminin bayramını kutlayan Yahyalı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Parlak’ta konuşmasında “ Kurban pazarından 80 padokta satışlarımız devam ediyor. Pazar yerinde 7 adet veteriner hekim görev yapmaktadır. Satışı yapılan hayvanların sağlık kontrolleri, küpe kontrolleri ve belge kontrolleri yapılmaktadır. Buradan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Pazar yerinde yapılan düzenlemelerle vatandaşlarımız sağlıklı bir ortamda kurban alımı ve satımı yapıyorlar.” İfadelerini kullandı.

Son Eklenen Haberler
Üye Olunan Birlikler
Tarihi Kentler Birliği
Tarihi Kentler Birliği
Tarihi Kentler Birliği
Türkiye Belediyeler Birliği
Faydalı Bağlantılar
YAHYALI BELEDİYESİ © Copyright 2019
Web Tasarım Ajansı Medyatör