BAŞKAN ESAT ÖZTÜRK’TEN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

23 Eylül 2015 - 292 kez okundu.
Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Kurban bayramı münasebeti ile kutlama mesaj yayınladı. Başkan Esat Öztürk Mesajında “Bayramlar, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en üst seviyede yaşandığı, yetimlerin, öksüzlerin, gariplerin, güçsüzlerin güldüğü komşuluk ve akrabalık ilişkilerinin sıklaştığı, sevinme ve sevindirme günleridir.” dedi. Başka Öztürk “ Bayramların çıkar, çekişme ve hırslardan insanın kedini arındırması, anlamsız küslüklerin son erdirilmesi, paylaşmanın, kucaklaşmanın ve sevmenin tadını doyasıya yaşayabileceğimiz günlerdir. Bayramlar aynı zamanda birleşme ve bütünleşme demektir. Asırlardır ruhunda barış olan, mayasında kardeşlik ve dayanışma olan bu cennet vatanın toprağı üzerinde hep birlikte yaşadığımızı unutmadan, milletçe birbirimize daha sıkı sarılmalı, daha diri ve daha canlı durarak, bu ülkenin bölünmez bütün olduğunu bu özel günlerde bir kez daha ortaya koymalıyız. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan kötü niyetli mihraklara fırsat vermeden nice bayramlara ulaşmak temennisi ile tüm vatandaşlarımızın ve İslam Aleminin mübarek Kurban Bayramını kutluyor, bayramın tüm insanlık için barış, huzur, güven ve hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum. “ diye konuştu.