AK PARTİ KAYSERİ İL KADIN KOLLARI BAŞKAN ÖZTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

29 Nisan 2019 - 1148 kez okundu.
AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları, 31 Mart yerel seçimlerinde Yahyalı Belediye Başkanı olarak seçilen Esat Öztürk’ü ziyaret etti. Başkan Esat Öztürk’ün makamında gerçekleşen ziyarete AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timoçin, AK Parti Yahyalı İlçe Başkanı Esat Türkmenoğlu, AK Parti Yahyalı İlçe Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Ziyarette konuşan AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timoçin;“ Başkanım hayırlı uğurlu olsun. Yahyalı’da güzel oy oranıyla yeniden başkan seçildiniz. Bunun onurunu ve gururunu taşıyoruz. Bizlerde bugün buraya Kadın Kolları olarak hem sizleri tebrik etmeye ve hem de İlçe Kadın Kollarımıza teşekkür etmeye geldik. Yahyalı’mız her zaman başarılı oy oranları alıyor. Bu seçimde de ilçeye yakışan bir seçim sonucu geldi. Bu sonuçta halkımıza Gönül Belediyeciliğini yansıttığınızı gösteriyor. Rabbim çıktığınız bu kutlu yolda hayırlı işler yapmayı nasip etsin. Tabi ki işiniz zor, belediyecilik zor. Belediyecilikte de, yeniden seçilerek bu anlamda güven tazelediniz. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Kolaylıklar diliyorum.” diye konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Esat Öztürk ise yaptığı konuşmada; “Öncelikle belediyemizde sizleri görmekten dolayı duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Tabi bu mutluluk sadece Esat Öztürk’e ait bir mutluluk değil, bu mutlulukta her birimizin payı var, katkısı var. Kayseri İl Başkanımıza, milletvekillerimize, bakanlarımıza hem kadın ve hem de gençlik teşkilatlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Kadınlara en fazla değer veren bir partiden belediye başkanı seçilmenin de gururunu yaşıyorum. Başta Cumhurbaşkanımıza teşekkürümüz var. Kadınlarla erkekleri her zaman bir elmanın iki yarısı olarak gördü. Teşkilatlanma konusunda da hiçbir zaman kadın ve erkek ayrımı yapmadı. Ben yürekten teşekkür ediyorum. Kızılcahamam programında da bu yakından görme fırsatı bulduk. Cumhurbaşkanımız bizden samimiyet, tevazu ve gayret istiyor. Bunu sadece belediye başkanlarından değil, bütün teşkilatlarımızdan da istiyor. Biz yarın seçim varmış gibi teşkilatlarımız ile birlikte sırt sırta vererek çalışacağız. Bunu sözde değil, özde yapacağız.” ifadelerini kullandı.