YAZ SPOR OKULU ÖĞRENCİLERİ SULTAN SAZLIĞINI GEZDİ

10 Ağustos 2016 - 593 kez okundu.
Yahyalı Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okullarında eğitim alan öğrenciler Sultan Sazlığı Milli Parkını gezdiler. 5 spor branşında eğitim verilen spor okullarındaki öğrencilerin sosyal ve kültürel olarak gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla yapılan geziye 250 öğrenci katıldı. Birçok öğrencinin ilk kez gördüğü Sultan Sazlığın ’da, müzeyi gezen öğrenciler, gözlem kulesinde kuşları gözleme fırsatı buldular. Tabiat harikasına yapılan geziden dolayı mutlulukları gözlerinden okunan öğrenciler, kendilerine bu fırsatı sağlayan Yahyalı Belediyesi’ne ve Başkan Esat Öztürk’e çok teşekkür ettiler. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk; “ Yaz Spor Okullarının bu yıl üçüncüsünü düzenledik. Okullarda çocuklarımızın sadece sportif alanda değil, sosyal, kültürel ve ahlaki açıdan gelişimlerine çok önem veriyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimizin teminatı. Onlara her türlü imkânımızı seferber ederek hem bedenen hem de ahlaki açıdan gelişimlerini tamamlamalıyız. Çocuklarımız için bu tür organizasyonlarımız devam edecek. ” ifadelerini kullandı.