YAHYALI’NIN GÜZELLİĞİ BİRLİK VE BERABERLİĞİ

26 Eylül 2015 - 462 kez okundu.
Yahyalı Belediyesi , Kurban Bayramı münasebeti ile bayramlaşma programı düzenledi. Bayramın 2.günü Cuma Namazına müteakiben Yahyalı Belediyesi bahçesinde düzenlenen bayramlaşma programına Yahyalı Kaymakamı Metin Esen, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Yahyalı Garnizon Komutanı Yzb. Cemal Ersin Çakır, Daire Amirleri,  Siyasi Parti Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Bayramlaşma programında selamlama konuşması yapan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, birlik ve beraberliğin yoğun olarak yaşandığı güzel bir ilçede yaşadıkları için mutlu olduğunu ifade ederek,  yaklaşan seçimlerden önce yaşanan birlik ve beraberliğin ilçedeki en büyük güzellik olduğunu söyledi.  Başkan Öztürk “ Rabbim nice nice bayramlara sağlık sıhhat içinde kavuşturmayı nasip etsin.  Ülkemize huzur gelsin. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Hac’da meydana gelen kazadan dolayı vefat hacılara da Allah’tan Rahmet diliyorum. Tüm İslam Aleminin başı sağ olsun.” dedi. Yaklaşan seçimler nedeniyle de açıklamalar yapan Başkan Öztürk, ilçede bulunan siyasi partilerden, seçim çalışmalarında görüntü ve gürültü kirliliğinin en asgari düzeyde olmasını istedi. Başkan Öztürk “ Şuan üç siyasi partimizin ilçe başkanları ve iki belediye başkan adayımız burada. Bugün bir arada olmamız ilçemizin en büyük güzelliği diye düşünüyorum. Allah nasip ederse 35 gün sonra seçim olacak. Bizim isteğimiz seçim çalışmaları döneminde ilçemizde görüntü ve gürültü kirliliği olmaması. İlçe başkanlarımızda bu yönde karar alırlarsa inanın ilçe olarak çok rahat ederiz. Çok bağırmayla, çok fazla oy gelmiyor. Çok bayrak asmayla çok oyda gelmiyor. Malum,  bu seçimde siyasi partiler bütçeden yardımda almadılar. Mutlaka bunlar bizlerin cebinden çıkacak. Ben siyasi parti temsilcilerimizden bir kardeşleri , bir Belediye Başkanları olarak şunu istirham ediyorum, seçim çalışmalarında görüntü ve görültü kirliliğine azami dikkat edelim.” diye konuştu. Yahyalı Kaymakamı Metin Esen’de konuşmasında birlik ve beraberlik olduğu sürece daha mutlu ve daha huzurlu bir ülkede yaşayacaklarını ifade ederek, vatan için canlarını veren şehitlere Allah’tan Rahmet, şehit aileleri ve yakınlarına baş sağlığı diledi. Bu bayramı huzur içinde geçirmelerini sağlayan güvenlik kuvvetlerine de teşekkür eden Kaymakam Esen, inşallah en kısa sürede olayların sona ererek, bölgenin huzura kavuşmasını dilediğini söyledi.