Anasayfa HABERLER YAHYALI’DA “ SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ” İMZALANDI
YAHYALI’DA “ SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ” İMZALANDI

Yahyalı Belediyesi ile MEMUR-SEN’ e bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasındaki Sosyal Denge Sözleşmesi yenilendi.
Belediye binasında düzenlenen imza törenine Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ile BEM-BİR-SEN Kayseri Şube Başkanı Mehmet Karakaş ve diğer yetkililer katıldı.
İmza töreninde konuşan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk “ 2017 yılı içerisinde memur ve sözleşmeli personelimizle imzalanan denge sözleşmesi neticesinde personelimize net 275 TL ödeme yapılıyordu. Bu yıl imzalanan sözleşme ile %20 artış yapılarak 330 TL ödeme yapılacak. Ben bütün personelimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Keşfedilmemiş Cennet Yahyalı’da ben ve mesai arkadaşlarımla mesai mefhumu gözetmeksizin çalışarak birçok güzelliklere imza attık. Tüm mesai arkadaşlarım, bu parayı ağız tadıyla harcasınlar. Buradan Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ a teşekkür ediyorum. Yaklaşık 15 yıldan beri gerek yurt içinde gerekse yurtdışında yaptıkları birçok güzelliği ve özlük hakları ile ilgili yaptıkları çalışmaları gördük. Engellisinden, işçisine, memuruna kadar herkese güzellikler yapan bir dünya liderimiz var. Biz, onunla ne kadar iftihar etsek azdır. Bu vesile ile Afrin yapılan operasyonlarda şehit düşen Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.” diye konuştu.
BEM-BİR-SEN Kayseri Şube Başkanız Mehmet Karakaş’ta konuşmasında “Kayserimizin güzide ilçelerinin başında yer alan Yahyalı’da, her geldiğimizde değişikler ve yeni güzellikler yapıldığını görüyoruz. Her ne kadar sendikacı olarak isteyen taraf olsak ta, memleketimizin, kurumlarımızın ve belediyelerimizin içinde bulunduğu durumu ve şartları düşünerek, arkadaşlarımız için en iyi imkânları sağlamaya çalışıyoruz. Bu noktada hem başkanımıza hem de belediye çalışmalarını her gün daha ileriye götüren mesai arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bizde elimizden geldiği kadar arkadaşlarımızın yanındayız. Hem belediyemize hem de memur ve sözleşmeli arkadaşlara hayırlı olmasını diyorum.” diye konuştu.

Untitled-2