YAHYALI BELEDİYESİ’ NDE BAYRAMLAŞMA

5 Eylül 2017 - 678 kez okundu.
Beleyemiz çalışanları bayram tatili sonrası mesaiye bayramlaşma töreniyle başladı. Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, sabah ilk olarak belediye çalışanları ile daha sonra da belediye hizmet binasındaki personelle bayramlaştı. İlk olarak belediye temizlik işleri, fen işleri çalışanları ile bir araya gelerek bayramlarını kutlayan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk “ Biz büyük bir aileyiz. Birlik, beraberlik ve dayanışmamızın bir gereği olarak buradayız. Mesai arkadaşlarımızın arasında bir dargınlık varsa bugün onu burada gidermeleri için, hem de bayramlaşmamış arkadaşlar varsa onların da burada bayramlaşmaları için toplandık. Özellikle sizlere teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten Yahyalı’nın temizliği ile gurur duyuyorum. Temizlik işlerinde çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ayrıca bayram öncesinde yoğun bir şekilde çalışan fen işlerinde ve park bahçelerde çalışan arkadaşlarımıza teşekkürü borç biliyorum. Bu bayram süresince hiçbir hemşehrimizden bir sıkıntı ya da şikâyet duymadım. Göreve başlayalı 41 ay olmuş. Bu ilçeye beraber hizmet ediyoruz. Eğer ortada bir başarı varsa, payı sadece kendime biçmiyorum. Bu başarıda hepimizin payı var. Hepimiz bir çarkın dişlisi gibiyiz.” diye konuştu. Belediye çalışanları ile bayramlaşmanın ardından Başkan Esat Öztürk belediye hizmet binasındaki personelle bayramlaştı. Bayramlar da birlikteliğin, beraberliğin ve dayanışmanın arttığını belirten Başkan Öztürk “ Her ne kadar aynı çatı altında çalışsak ta bazen insanlar iş yoğunluğundan bayramlaşmaya, hal hatır sormaya fırsat bulamıyor. Bana göre bayramlar buna iyi bir vesile diye düşünüyorum. Bir araya gelmişken sizlere teşekkür etmem lazım. “Kuluna teşekkür etmeyen, Rabbine şükür etmesini bilmez” diye her zaman söylerim. Bu ilçede kafamız dik geziyorsak, Yahyalı Belediyesi ilçelerde ve il merkezinde konuşuluyorsa bu benim eserim değil, hepimizin eseri diye düşünüyorum. Birimlerimizi ayırt etmeden hepinize teşekkür ediyorum. Kurumlardaki birimler bir binanın tuğlaları gibidir. Birinde sıkıntı oldumu, bu sıkıntı her tarafa yansır. Yahyalı bir turizm ilçesi. İlçemizin pırıl pırıl olması lazım. Bu yıl 100 bin kişiyi ilçemize bekliyorduk. Şuana kadar 70 bin kişi ilçemizi ziyaret etti. Sezon bitmesine 2 ay daha var. Bu sayı 100 bine ulaşacaktır. İlçemizin bu nedenle girişinden çıkışına kadar pırıl pırıl olması lazım. Bizim çıtamız gerek belediyecilik açısından gerekse hizmet açısında yüksek. Bunu hiçbir zaman aşağıya düşürmemiz gerekiyor.” ifadelerini kullandı.