YAHYALI BELEDİYESİ BAYRAMLAŞTI

19 Eylül 2016 - 630 kez okundu.
Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, bayram sonrası ilk mesai gününde personelle bayramlaştı. Personelini makamında ağırlayan Başkan Öztürk, tüm personelle tek tek bayramlaşarak, Kurban Bayramının ilçede huzur içerisinde geçmesi için özverili şekilde çalışan herkese teşekkür etti. Belediyenin büyük bir aile olduğunu belirten Başkan Öztürk “ Herkesin geçmiş bayramını kutluyorum. Cenab-ı Allah sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde nice bayramlara birlikte kavuşmayı nasip etsin.” dedi. Belediyeciliğin hizmet işi olduğunu söyleyen Başkan Öztürk “Belediye’de herkesin yüzü gülecek. İnsanlara yardımcı olacağız. Bizim birinci görevimiz insanlara hizmet etmek. Belediyelerin siyasi bir kimliği olduğu için kin tutmak, kafayı takmak gibi bir şey olamaz. Allah, başta beni, sonrada sizi bundan korusun. Bizim görevimiz hizmet. Başkada bir görevimiz yok. Biz insanların hizmetkarıyız. Akıllı olan yönetici, akıllı olan politikacı insanları kazanmak ister. Şimdiye kadar yaklaşık 30 aydır görevdeyiz. Görev süremizin yarısını tamamladık. Burası bana baki kalmayacak. Güzel hizmetlerle, insanların duasını kazanmak istiyoruz.” diye konuştu. Yapılan anket çalışmasından da bahseden Başkan Öztürk, Yahyalı’da yapılan çalışmaların insanlar tarafından takdir gördüğünü belirterek“ Bayramdan iki gün önce Çevre Şehircilik Bakanımız belediye başkanlarımızla birlikte toplantı yaptı. Oyu düşende, oyu artan da başkanlar oradaydı. Orada ilçeler arasında oyunu en fazla artıran bir belediye başkanı olarak, ben sizlere teşekkür ederim. Ağaç dalıyla, gövdesiyle derler. Hepinizden Allah razı olsun.” şeklide konuştu.