ULUPINAR MAHALLE KONAĞI TAMAMLANDI

Yahyalı Belediyesi tarafından yeni bağlanan mahallelerde yapımına başlanan Mahalle Konaklarının ikincisi, ilçeye 75 km mesafede bulunan Ulupınar Mahallesi'nde hizmete girdi. 28 gün gibi kısa bir sürede hazır hale getirilen, içinde Sağlık Evi, Muhtar Evi ve Misafirhanenin yer aldığı Mahalle Konağı'nın tanıtımı, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ve vatandaşların katılımlarıyla Ulupınar' da yapıldı. Tanıtım toplantısında konuşan Başkan Esat Öztürk, Mahalle Konağının Ulupınar'a hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek, yapımda emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmasında çalışmayı, hizmet etmeyi ve insanların duasını almayı sevdiklerini belirten Başkan Öztürk, yeni dönemde yapılacak projeler hakkında bilgiler verdi. Başkan Esat Öztürk; "Kapuzbaşı Master Planı ihaleye çıktı. Master planı ile kazanan biz olacağız, kazanan Kapuzbaşı, Ulupınar ve Büyükçakır olacak. Haziran, Temmuz, Ağustos aylarında doğal hattımız döşenmeye başlayacak. İlçemiz Cumhuriyet Meydanını, yeni meydan projesi ile güzelleştireceğiz. İnşaallah, 75 yataklı devlet hastanemizin temeli yakında atılacak. 186 konutluk TOKİ Projesinin ihalesi, 10 Mayıs'ta yapılacak. İhaleden 15-20 gün sonra da temeli atılacak. 1.4 milyon tl bedelle yeni iş makinalarını bünyemize kattık. Bundan sonra sıkıntınız olduğu zaman, araçlarımız hizmetinizde. O araçlar sizin malınız. Biz sizlerin sesi soluğu olmaya devam ediyoruz. İlçemizi gerek yerel gerekse ulusal kanallarda tanıtmaya devam ediyoruz " dedi. Başkan Öztürk ayrıca yapılan başarılı çalışmalarından dolayı Belediye Meclis Üyelerine , Fen İşleri ve Temiz İşleri Müdürlüğü'ne teşekkür etti. Belediye' de üç şeyin başarı getireceğini belirten Öztürk, bunların başkanının hevesi, çalışanın nefesi ve belediyenin kesesi olduğunu ifade etti. Toplantı , hep birlikte yapılan duanın ardından sona erdi.