KAYSERİ VALİSİ’NDEN İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

11 Temmuz 2016 - 1066 kez okundu.
Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, bayram tatilinin son gününde Yahyalı’yı ziyaret ederek ilçenin doğal güzelliklerini gezdi. Yahyalı Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen gezide Vali Süleyman Kamçı’ya Yahyalı Kaymakamı Metin Esen, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Sayıştay Üyesi Mehmet Şimşek, Merkez Valisi Sami Bulut, Doğa Koruma ve Milli Parklar Kayseri Şube Müdürü Murat Akgün ve ilçe protokol üyeleri eşlik etti. Gezisine Derebağ Şelalesi ziyaretiyle başlayan Vali Kamçı Şelaleyi gezerek, burada kahvaltı etti. Kahvaltının ardından Kapuzbaşı Şelalesi ziyareti için yola çıkan Vali Kamçı, yol üzerinde bulunan doğal güzellikleri de yakından görme fırsatı buldu. Rüzgâr Güllerini, Kapuzbaşı Şelalelerini ve Hacer Ormanını ziyaret eden Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, gördüğü doğal güzelliklerden oldukça memnun kaldı. Yahyalı’nın doğal güzelliklerini hakkında açıklamalarda bulunan Vali Kamçı; ‘’Güzel Kayseri’nin güzel ilçesi Yahyalı’dayız. Kapuzbaşı Şelalesini gördük. Kapuzbaşı Şelalesi ülkemizde görülmesi gereken önemli güzelliklerden biri. Dünyaca meşhur olduğuna inandığım, doğal bir güzellik. Yedigöller yakınlarında bulunan Hacer Ormanı’nın güzelliğine de şahit olduk. Çok güzel bir havası var. Dağcılık sporunun yapılabileceği güzel bir alan var. Yahyalı, yeşil ve güzel bir ilçemiz. Yahyalı’nın asıl güzellikleri bir saatlik mesafede bulunan Toros Dağları eteklerinde. Bu güzellikleri herkesin görmesini isterim.’’ ifadelerini kullandı.