Yahyalı Belediyesi personelleri, Kızılay tarafından yürütülen kan bağışı kampanyasına katkıda bulundu. Kızılay tarafından ilçe meydanına kurulan Mobil Kan Toplama Aracına Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk öncülüğünde gelen belediye personelleri, yapılan sağlık kontrollerinin ardından kan bağışında bulundu. Kan bağışında bulunan tüm personellere teşekkür eden Başkan Esat Öztürk, kan bağışının önemini dile getirerek “Kan bağışı, Hayat Kurtarır.” dedi. Kan bağışına katkı verdikleri için mutlu olduklarını ifade eden Başkan Öztürk “ Belediye personeli olarak, Kızılay’ımıza kan bağışı yapmak için buradayız. Biz bir taraftan sağlığımız için kan bağışı yaparken, diğer taraftan da insanlara da can vermiş oluyoruz. İlçemizi, kan bağışı konusunda tebrik ediyorum. Kızılay yetkilileri ilçemize her geldiklerinde ülke ortalamasının iki katı kadar bağış aldıklarını belirttiler. Ben Kızılay yetkililerine teşekkür ediyorum. Kan bağışında bulunmak için zaman zaman Kayseri’ye gidiyorduk. Ama artık bu hizmeti ilçemize ayağımıza kadar getiriyorlar. Özellikle Kızılay yöneticilerine, doktoruna, hemşiresine ve taşrada çalışan tüm personeline kadar, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz ülkemiz için önce kanımızı, eğer gerekli olursa da canımızı veririz. Yahyalı’mızın böyle bir güzelliği ve güzelliği var. Ben böylesine güzel bir ilçede, başkanlık yapmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum.” ifadelerini kullandı.