BAYAN BADMİNTON TAKIMINDAN BAŞKAN ÖZTÜRK'E ZİYARET

10 Şubat 2017 - 820 kez okundu.
Kayseri'de düzenlenen Badminton Turnuvası'nda ikinci olan Hamdi Oral Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Bayan Takımı, Başkan Esat Öztürk'e teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Öztürk'ün makamında gerçekleşen ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kafalı, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Ziyarette konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kafalı, ilçede Milli Eğitim camiasına verdiği desteklerden dolayı Başkan Öztürk'e teşekkür ettiklerini, akademik olarak gösterdikleri başarıyı sosyal, kültürel ve sportif alanda da yakaladıklarını söyledi. Öğrencilerin aldığı başarının bunun bir göstergesi olduğunu ifade eden Müdür Kafalı, başarılarından dolayı öğretmen ve öğrencileri tebrik etti. Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk' te konuşmasında, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gösterilen başarıdan dolayı Milli Eğitim Müdürlüğünü, okul yöneticilerini, öğretmen ve öğrencileri kutladı. İlçede sportif faaliyetlere büyük önem ve destek verdiklerini, gençler için 3 yıldır Yaz Spor Okulu açtıklarını ifade eden Başkan Öztürk " İnşaallah, Yaz Spor Okulu'nun 4.'sünü 2017 Yılı içinde açacağız. Bildiğiniz gibi Yaz Spor Okulunda en fazla futbol ve yüzme tercih ediliyor ama Badminton'da çok zevkli bir spor dalı. Bir kaç kez oynadım lakin daha çok genç neslin oynayacağı bir spor dalı. İlçemizde son zamanlarda güzel gelişmeler ve başarılar oluyor. Eğitimde her zaman iyi olduğumuzu düşünüyorum. İlçemiz konum olarak çıkmaz bir sokak gibi görünse de bu dezavantajımızı, eğitimde ve sporda başarı sağlayarak avantaja çevirebiliriz diye düşünüyorum. TEOG Sınavında, Siyer-i Nebi Yarışmasında birinciliğimiz vardı. İnşaallah önümüzdeki yıl da Badminton Turnuvasında öğrencilerimizden birincilik bekliyorum." diye konuştu.