Anasayfa DUYURULAR TAŞINMAZ SATIŞ İLANI

TAŞINMAZ SATIŞ İLANI

1- Aşağıda özellikleri, muhammen bedeli ve geçici teminatı belirtilen, Derebağ, Gazibeyli ve Kapuzbaşı Mahallelerinde bulunan mülkiyeti Belediyemize ait 12 adet taşınmaz 2886 sayılı yasanın 45. maddesi gereğince açık teklif usulü ile satılacaktır.

3- İhaleler 11 Haziran 2019 Salı günü saat 10.30’dan itibaren yukarıdaki sıraya göre 5’er dakika arayla Belediyemiz Encümeni huzurunda yapılacaktır.
5- İhaleye katılabilmek için gereken belgeler :
A) Gerçek Kişilerden :
B) Tüzel Kişilerden :
2- Tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, idari merkezin bulunduğu yer mahkemesinden veya benzeri bir makamdan 2019 yılı içerisinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge.
6- İhaleye girecekler istenilen belgeleri en geç ihale günü saat 09.45’e kadar teslim edeceklerdir.

İlan Olunur. 30.05.2019

Untitled-2