Anasayfa DUYURULAR 100. Yıl Mahallesi Taşınmaz Satış İlanı

100. Yıl Mahallesi Taşınmaz Satış İlanı

1- Aşağıda özellikleri, muhammen bedeli ve geçici teminatı belirtilen, Mülkiyeti Belediyemize ait 100. Yıl mahallesinde bulunan 2 adet taşınmaz 2886 sayılı yasanın 45. maddesi gereğince açık teklif usulü ile satılacaktır.

3- İhaleler 11 Eylül 2018 Salı günü saat 14.00’dan itibaren yukarıdaki sıraya göre 10’ar dakika arayla Belediyemiz Encümeni huzurunda yapılacaktır
5- İhaleye katılabilmek için gereken belgeler :
A) Gerçek Kişilerden :
B) Tüzel Kişilerden :
2- Tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, idari merkezin bulunduğu yer mahkemesinden veya benzeri bir makamdan 2018 yılı içerisinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge.
6- İhaleye girecekler istenilen belgeleri en geç ihale günü saat 13.15’e kadar teslim edeceklerdir.

İlan Olunur. 31.08.2018

Yahyalı Belediye Başkanlığı